Een kijkje onder de motorkap

Bijgewerkt: 12 feb 2019


Dat een Vanderhall een streling voor het oog is, zie je onmiddellijk. Dat hij ook nog eens de prestaties van een supercar benadert, kun je enkel ervaren. Heel wat geïnteresseerden reseveerden dan ook al een testrit.


Ter voorbereiding op het aankomende testweekend, onderwierpen we onze Vanderhalls aan een technische controle. De gelegenheid bij uitstek om ook jullie een kijkje onder de motorkap te gunnen :-)

De Vanderhall motorkap gaat niet open door middel van een hendel of een knopje maar wordt eraf geschroefd. Dit is echter zo gebeurd. Eenmaal de motorkap verwijderd, valt je onmiddellijk de 1.4 liter turbo motor op. Deze 4 cylinder levert 180 pk en 185 nm. Dankzij het lage gewicht van een 650 kg brengt deze driewieler je van 0 tot 96 kph in 4,5 seconden.

De pushrod ophanging houdt de motorkap daarbij extra laag en aerodynamisch. Met de afstelbare schroefveren kan je de vering trouwens op je eigen rijstijl afstellen, van vlijmscherp tot heerlijk comfortabel.


Wil je deze uitzonderlijke wagen zelf eens ervaren? Contacteer ons voor een testrit.


#lenoirhasselt #vanderhall #vanderhallvenice #vanderhallmotorworks #brutejeeps #hasselt #belgium #theroadiscalling #openingshowroom #testdrive #demodays #demo

OVER LENOIR

Een wagen waar u het warm van krijgt. Die tot nu toe enkel in uw dromen bestond. Die zowel rijplezier als looks combineert. Die vindt u bij Lenoir. 

Lenoir is specialist in het stylen van Tesla en Jeep. Daarnaast zijn we exclusieve invoerder van Vanderhall Motor Works in de Benelux.

CONTACT

T +32 (0)11 72 89 82

E info@lenoir.be


 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Gray LinkedIn Icon
  • Facebook
  • Instagram

SHOWROOM

Lenoir
Herkenrodesingel 77

3500 Hasselt

Openingsuren

Di-Wo-Do-Vr: 13u-18u 

za: 10u - 17u 

Of na afspraak

©2020 Lenoir  |  Privacy Policy  |  Proudly created by Karibold