Lenoir biedt wagens aan met karakter. Met Lenoir Private Label specialiseren we ons in het stylen van Tesla en Wrangler Jeep. Maar ook voor het personaliseren van uw eigen wagen kunt u bij ons terecht. Samen met u bekijken we hoe we uw wagen karakter kunnen geven.

Daarnaast zijn we de trotse exclusieve invoerder van Vanderhall Motor Works in de Benelux. 

WIE ZIJN WE?

Een team dat zijn we al van 1997. Hoe oud we toen waren? Wel.. 16 en 18 jaar. Ondertussen hebben we samen al wat heel wat jaren en uitdagingen op de teller staan.

 

Vandaag zijn we ook op professioneel vlak partners. En dat klikt! Niet zo raar eigenlijk want als je samen 2 maal een huis bouwt en ondertussen 3 kinderen op de wereld zet, dan moet je wel een geolied team zijn, nietwaar? Niet dat we nooit eens een discussie hebben, maar we kennen elkaar door en door en weten mekaar aan te vullen.

 

En dat merk je. Tot in de kleinste details.

EEN GEPASSIONEERD TEAM

CLEO GOETHALS

Zaakvoerder

Een vrouw die in de auto business stapt? Daar kijken veel mensen even van op. Zeker als je mijn Linkedin checkt: communicatie-professional, HR-kaderlid, leerkracht? Ik geef toe, het is niet wat je zou verwachten.

 

Maar het leven zit vol uitdagingen en opportuniteiten. Mij beperken tot 1 hokje daar krijg ik de kriebels van.

Ik voel liever de kriebels in mijn buik wanneer ik een nieuwe uitdaging aanga :-)

 

Een wagen is voor mij meer dan een vervoersmiddel. Het moet persoonlijkheid bezitten. Een uitstraling hebben die bij je past, waar je je thuis in voelt. Kortom, een auto die een glimlach op je gezicht tovert. 

SimonQuintens_edited.jpg

SIMON QUINTENS

Zaakvoerder

Ondernemen zit me in het bloed. Wagens ook. Of eigenlijk... alles wat een motor bevat.

 

Mijn eerste spaarcenten besteedde ik als 16-jarige dan ook aan een bromfiets. Een Honda Amigo van de buurjongen.

 

Wat later is de passie voor moto’s en wagens ontstaan. Deze microbe heb ik nooit overwonnen, gelukkig maar.

 

Als persoon hecht ik veel belang aan integriteit en betrouwbaarheid. Ik ben gedreven en geniet ervan producten af te leveren die uw hart, maar ook dat van mij, sneller doen slaan.

PS: KENT U ETIENNE LENOIR AL?

Misschien heeft u zich al afgevraagd waar we onze naam vandaan halen? Nee, het is niet omdat onze showroom zwart is, hoewel we het wel een leuk toeval vonden.

 

In onze zoektocht naar een geschikte naam, namen we de autogeschiedenis onder de loep. Wist u dat een van de grondleggers van de auto-industrie de Belg Etienne Lenoir was?

 

Deze ingenieur uit Virton ontwierp in 1858 de eerste commerciële verbrandingsmotor. Later bouwde Etienne Lenoir zelfs de eerste automobiel ter wereld, met, jawel, 3 wielen.
 

Op 16 juli 1900 ontving hij dan ook een plaquette van de automobielclub van Frankrijk (ACF) in het Musée des Arts et Métiers te Parijs “ter erkenning van de grote verdiensten als uitvinder van de gasmotor en constructeur van de eerste automobiel ter wereld”.  

 

U begrijpt, een betere naam konden we niet vinden. 

OVER LENOIR

Een wagen waar u het warm van krijgt. Die tot nu toe enkel in uw dromen bestond. Die zowel rijplezier als looks combineert. Die vindt u bij Lenoir. 

Lenoir is specialist in het stylen van Tesla en Jeep. Daarnaast zijn we exclusieve invoerder van Vanderhall Motor Works in de Benelux.

CONTACT

T +32 (0)11 72 89 82

E info@lenoir.be


 

BLIJF OP DE HOOGTE

  • Gray LinkedIn Icon
  • Facebook
  • Instagram

SHOWROOM

Lenoir
Herkenrodesingel 77

3500 Hasselt

Openingsuren

Di-Wo-Do-Vr: 14u-18u 

Za: 10u - 16u 

Of na afspraak

©2020 Lenoir  |  Privacy Policy  |  Proudly created by Karibold